dimarts, 28 de juliol del 2009

Mani contra les cinc bases militars USA


De cami cap a la mani m'he trobat amb un colombià que vaig conèixer a l'aeroport de Paris, el primer que hem pregunta es mi me perdut????, li dic que no i el deixo al mig del carrer per no perdre, ara si, a la resta de companys.
Hem pica el nas i la gola de la quantitat de fum que deixen anar els cotxes, els carrers son grisos dels fum que surt de tots els vehicles.
La nani he estat convocada pel P.C.C. i Polo Democràtico. No hi havia més de 100 persones però la presència policial ha sigut forta quan es va tallar una de les arteries principals de la ciutat. La gent del carrer s'ho mirava de lluny sense apropar-se, naltros també a distància per que no podem participar en activitats polítiques, tenim l'amenaça de l'expulsió.

Després marxem cap a casa que tenim rumbita, aquí li diuen així a la festa. Hem agafat un bus?? busito?? bolsito?? encara no ho he entès com es diu, però son companyies privades que no tenen parades assignades i tu quants els veus els pares i quan vosl baixar fas el mateix, en la ruta establerta paren quan tu els hi demanes. Al baixar en compte pq les motos no et portin per devant. be dema explicare alguna altre coseta, hi ha una mani en contra de l'empresonament d'un lider camperol, si tot va be fare una escapadeta. Ho haure de compaginar en la creacio de la xarxa interna entre els ordinadors de la casa.

2 comentaris:

  1. Ostres tu, això sí que és arribar i moldre,no? Aquestes fotos ja són amb la teva flamant càmara nova? sAlute!!

    ResponElimina
  2. hehehe, si pero de nit costa una mica fer les fotos.
    ja he anat una reunio, dimarts mati, per concretar les prioritats d'acompanyaments.

    arribar i moldre

    ResponElimina